Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Név: Dömötör Balázs
S.O.G. név: Jack Bauer
Fegyverek: JG M16 A1, Zastava M76, AK74, COLT M1911A1, STI Lawman 1911s

 

Kép

Bemutatkozás:

2006-ban találtam rá az Airsoftra, mint sokan én is paintballozni szerettem volna, de végül kikötöttem itt. Mikor az első fotókat megláttam, rögtön tudtam, ez az én sportom, hobbim. Villámgyorsan meglett az első fegyverem egy ICS MP5 A4 (amit azóta Virgil kolléga használ, illetve nem használ, mert kicsit inaktív a fiú), utána jött a P90TR, majd egy CA M15, kipróbálhattam a Thompsont onnan nyergeltem át az M14-re, majd jött a G3. Az M16 vadászat lezárult, gyakorlatilag összeállt a komplett Vietnami szerelés, plusz egy szépen összerakott M16A1.

 

 

  __________________ 

Név: Marton Csaba
S.O.G. név: Toncsa
Fegyverek: Colt M733 Commando, Colt M16A1 VN, M3 Super90, Colt Python .357, Colt M1911A1, USP, Glock Field Knife 78

 

Kép


Bemutatkozás:

Én 2006 elején botlottam ebbe a sportba, és még a nyáron beszereztem első fegyverem egy Marui Colt Commandot, majd szeptemberben elkezdődött aktív pályafutásom és a fegyver-gyüjtögetésem.
Régebben medikként harcoltam, de mostanság a rajparancsnoki poszton próbálgatom képességeimet.

 __________________ 

Név: Sebestyén László
S.O.G. név: Sebbi
Fegyverek: MC51 SBS "Christine", M655, M3 Super90, M1911A1, Ontario Knife Co. Navy Mk3 mod0, USAF survival knife, golok

 

Kép


Bemutatkozás:

2005 nyarán hallottam először az AS-ről, és bár egyből megtetszett, első fegyverem csak 2006 tavaszán vettem meg, és játékra is csak nyár végén jutottam ki először. A lassú kezdés után az események szerencsére felgyorsultak. Arzenálomból az MC51 SBS-re vagyok a legbüszkébb, mivel a custom munkát én magam végeztem a fegyveren. Általában utóvéd szoktam lenni. (Az MC51 SBS átalakításhoz szükséges főbb lépések dokumentációja letölthető az alábbi linken: http://rapidshare.com/files/193030401/sbs.pdf.html )

 __________________  

 

 

Név: Flamich András
S.O.G. név: Tégla
Fegyverek: M14, H&K G3, SIG 228
 

Kép


Bemutatkozás:

2006 végén hallottam a játékról először, majd 2007 tavaszán elmentem első játékomra nézőnek. Júniusban tettem szert első fegyveremre SLR105. Monte Cassinón találkoztam Sebbivel és Toncsával, habár akkor még egymást lőttük, ellenfelekként. Első közös játékunk Afganisztáni volt, és a játék után lettem a csapat tagja. Azóta fegyver arzenálom nő, és cserélődik. A csapatban a lövész státusz amit leginkább betöltök, de raj támogató mesterlövész posztra építem M14-em.

 

 

  __________________ 

Név: Farkasréti János
S.O.G. név: Csöri
Fegyverek: FA-MAS, M14, Glock 18C, Hardballer

 

Kép

Bemutatkozás:

2006-ban hallottam először az airsoftról de mivel akkoriban éppen más elfoglaltságom volt, ezért csak 2007-ben tudtam kipróbálni ezt az izgalmas játékot. Természetesen rögtön magával is ragadott ,amiben persze nagy szerepük volt a R.A.T.-os fiúknak is mivel az ő irányításukkal tettem meg az első lépéseket . Ígyhát nemsokára beszereztem az első fegyveremet egy AGM M-14et amit nesokára egy GLOCK 18 és egy FAMAS követett, végül de valószínüleg nem utolsónak egy Hardballer zárta a sort. A csapatban eddíg főleg lövész illetve a medic poziciót töltöm be. 

 __________________ 

Név: Merle Viktor
S.O.G. név: Gagyimami
Fegyverek: AK47, M14, S&W F40, Colt M1911

 

Kép

 

Bemutatkozás:

2008-ban hallottam először az airsoftról. Szerelem volt első látásra. Nem is volt kérdés, hogy az első fegyverem egy AK lesz. Hónapok teltek el mire "felöltöztem a fegyveremhez". Az első néhány játékom -szinte- csak a L.A.R.P. vonalon futott és azóta is leginkább ezeket a játékokat preferálom. Sebbivel és Téglával először a Modern Warfare-en találkoztam, bár ekkor még ellenfélként. A legközelebbi alkalommal Guadalcanalon már egy rajban harcoltunk Csörivel és Toncsával kiegészülve. Ezután kaptam meghivást a csapatba. Eddig a lövésztől a raj pk-ig minden posztot kipróbáltam már.

 

  ======================= 

 

INAKTÍV TAGOK

 

Név: Szlovák Kristóf
S.O.G. név: Hermann
Fegyverek: M14, Glock 18C

 

 

Kép

Bemutatkozás:

Nos, 2006 nyarán kezdtem el érdeklődni az ilyen lövöldözős csapatjátékok iránt. Úgy mint sokaknál, előszőr szóba került a Paintball, ki is próbáltam, tetszett de utána rábukkantam az internet segítségével az Airsoft-ra, nagy lázban égtem hogy uhhh élethü fegyverek,feeling-es tárazás, taktika... Teltek múltak a hónapok 2007 nyarán sikerült beszereznem első fegyverem, ami máig megvan (Tokyo Marui Ak-47). Inenntől kezdve beindult a jó világ. Jack Bauer-al cseréltem el egy gázos Colt-ot és ettől kezdve majdnem minden játékon vele mentem el játszani, Afganisztáni játékon megismerkedtem a csapat többi tagjával (Sebbi,Toncsa). Majd a Siegfried-Line Hürtgen-en megismerkedtem Téglával is. Gyakorlatilag ahogy vesszük hozzánőttem a csapathoz :D A csapatban leginkább a lövész státusz az amit betöltök, de próbálkozok a Rádiós pozícióval is.

  __________________ 

 S.O.G. név: Virgil / Virgil Starkwell