Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sound Of Guns

 

2006-ban nem sokkal azután, hogy elkezdtem e játékot sikerült Virgil kollégát is behülyíteni, aki végül ICS fegyveremet birtokolva kezdett játszani.
Gyorsan rájöttünk, hogy nem élet az élet csapat nélkül és életre hívtuk a MACVSOGot, ami Vietnám híres különleges feladatokra létrehozott és kiképzett egységét takarta.
A megalakulás után hamarosan új tagot üdvözölhettünk sorainkban, Sebbit, aki egy jó adag Vietnám fanatikusságot hozott a bimbódzó egységbe.
Szinte egy szempillantás alatt csatlakozott hozzánk Toncsa is. Ezután a legtöbb esetben 2, 3 fő képviselte a csapatot, de olykor összejött a csoda és egészen 4 fő részvételéig is eljutottunk.
A névváltás is egyértelművé vált, főként akkor, mikor rájöttünk, hogy lehet nem túl eredeti, ha egy korábban meglévő egység nevét viseljük. Így elkezdtünk keresgélni egy olyan nevet, ami közel áll a korábbihoz. Gyorsan jött a S.O.G. rövidítés, majd utána a sokat sejtető kifejtés a „Fegyverek Hangja” „Sound Of Guns” mondat.
Már 2007-ben csatlakozott hozzánk Tégla barátunk, akiről gyorsan kiderült, hogy nem beépített ember, hanem valódi építőelem.
Azóta lelkesedünk.
Sebbi jóvoltából elkészült a felvarrónk, és elindultunk azon a rögös úton, hogy minél autentikusabban nézzen ki a kompánia.
Virgil közben a szerelem nevű bűn miatt inaktív tagja lett a csapatnak.
Tehát most 4 fővel közlekedünk a játékokon, és bár a csapat rendelkezik 3 megszületett és 1 érkező gyerkőccel, ami nagymértékben nehezíti a játékokon való részvételt, 2008-tól már játékszervezésre is adtuk a fejünket. Meglátjuk, hogy megy majd.

Addig is, keress minket a játékokon, ahol könnyen felismerhetőek leszünk, mert 4 főből 3-nál a fehérkendő valamilyen apró ruhadarab, amit eloroztunk a gyermektől. Ez autentikussá tesz bennünket.

 

by: Jack Bauer

2008. májusa újabb fordulópon volt a csapat életében, hiszen ekkor lett végleges tagunk Hermann, és a gyermekek létszáma is egyel nőtt Toncsáék révén.

update by: Toncsa

2008. szeptember vége: Csöri csatlakozott a csapathoz, és megrendeztük első önálló játékunkat.

update by: Sebbi

2009. augusztus: Gagyimami csatlakozott a csapathoz, viszont Hermann letette a fegyvert.

update by: Toncsa